x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Circulația trenurilor, afectată de copaci căzuți pe calea ferată și de lipsa energiei electrice

Circulația trenurilor, afectată de copaci căzuți pe calea ferată și de lipsa energiei electrice

18 Sep 2021   •   10:00
Circulația trenurilor, afectată de copaci căzuți pe calea ferată și de lipsa energiei electrice

Circulația unor trenuri din centrul și vestul țării a fost afectată sâmbătă de copacii căzuți pe calea ferată și de lipsa energiei electrice.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA anunță că circulația trenurilor pe segmentul feroviar Deda - Monor -Geldin a fost oprită temporar în cursul nopții, din cauza copacilor prăbușiți pe calea ferată.

Trenul 1641, care circulă de la București la Baia Mare, a staționat în stația Deda, pentru a se asigura accesul drezinei pantograf, cu care s-a acționat pentru tăierea și îndepărtarea copacilor.

Echipele de intervenție au verificat linia de contact și au remediat deranjamentelor constatate la sistemul de alimentare cu energie electrică.

Trenurile și-au reluat circulația la ora 7.38.

De asemenea, nu este tensiune în linia de contact între stațiile Deva - Ilia (Regionala Timișoara) din cauza unui deranjament la sistemul național de alimentare cu energie electrică. Pe acest segment, trenurile circulă cu locomotive Diesel, până când furnizorul național de energie remediază deranjamentul.

Problemele s-au înregistrat din cauza condițiilor meteo nefavorabile înregistrate în cursul nopții.

(sursa: Mediafax)

 

 

 

×