x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cluj: Trafic feroviar întrerupt pe ruta Huedin-Aleşd, după ce un tir s-a răsturnat lângă calea ferată

Cluj: Trafic feroviar întrerupt pe ruta Huedin-Aleşd, după ce un tir s-a răsturnat lângă calea ferată

21 Sep 2017   •   10:01
Cluj: Trafic feroviar întrerupt pe ruta Huedin-Aleşd, după ce un tir s-a răsturnat lângă calea ferată

Traficul feroviar este întrerupt, joi, pe magistrala 300 Huedin - Aleşd, după ce un tir care circula pe DN1 s-a răsturnat lângă calea ferată, în zona localităţii clujene Negreni, potrivit autorităţilor judeţene.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, Ciprian Cornea, a declarat, pentru AGERPRES, că nu s-au înregistrat victime.

''Calea ferată este blocată şi se aşteaptă un utilaj greu pentru ridicarea tirului şi pentru deblocarea căii ferate. Pe DN 1 în schimb se circulă pe ambele sensuri, mai încet în zona respectivă. Accidentul a avut loc la ora 7,15'', a spus Cornea.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, Carmen Jucan, a afirmat, pentru AGERPRES, că accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la carosabilul umed.

''Un bărbat în vârstă de 49 de ani, cetăţean maghiar, care circula cu un autotren, la intrare în Negreni, dinspre Ciucea, pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul umed, la ieşirea dintr-o curbă a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, nu sunt victime'', a menţionat Jucan. www.agerpres.ro

×