x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale CNAIR: Codul roşu de vreme rea închide circulaţia pe Autostrada Soarelui

CNAIR: Codul roşu de vreme rea închide circulaţia pe Autostrada Soarelui

06 Feb 2020   •   07:16
CNAIR: Codul roşu de vreme rea închide circulaţia pe Autostrada Soarelui
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Circulaţia rutieră a fost închisă pe Autostrada Bucureşti - Constanţa din cauza vremii nefavorabile, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

"Având în vedere fenomenele meteorologice deosebite din zonele aflate sub Cod roşu de vreme rea, s-a luat decizia închiderii circulaţiei rutiere pe A2, între Bucureşti şi Constanţa, începând cu ora 23:15. Atenţionăm că în zonele aflate sub Cod roşu se poate lua oricând decizia închiderii totale a circulaţiei rutiere pentru toate categoriile de autovehicule", avertizează CNAIR, într-un comunicat.

Compania de Drumuri recomandăm conducătorilor auto care se deplasează la această oră pe reţeaua rutieră să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

"Precizăm că Direcţiile Regionale de Drumuri şi Poduri sunt mobilizate pentru Cod roşu şi toate utilajele sunt pregătite pentru a acţiona acolo unde este cazul, iar Dispeceratele CNAIR SA vor funcţiona la capacitate maximă", dă asigurări CNAIR.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere sau se poate accesa site-ul CNAIR, dar şi pagina sa de Facebook. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Autostrada Soarelui