x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Comandament de iarnă convocat de primarul interimar al Capitalei, Răzvan Sava

Comandament de iarnă convocat de primarul interimar al Capitalei, Răzvan Sava

26 Noi 2015   •   20:19
Comandament de iarnă convocat de primarul interimar al Capitalei, Răzvan Sava

Primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a convocat joi, la sediul PMB, un comandament de iarnă pentru a preveni efectele unei eventuale înrăutăţiri a vremii.

"Am o informare că sunt pregătite de acţiune 593 de utilaje, 3.049 - forţă umană, 21.130,7 tone material antiderapant, cantităţi care se află pe stoc", a declarat Răzvan Sava.

El a arătat că, chiar dacă nu există avertizări de la ANM că vremea se va înrăutăţi, doreşte să afle punctele slabe care la un moment dat trebuie rezolvate.

Sava i-a convocat pe reprezentanţii Apa Nova, Rosal, Romprest, Serviciului de Ambulanţă, Poliţiei Locale, RADET, RATB, Administraţiei Străzilor, ISU Bucureşti, Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement, Administraţiei Spitalelor, Luxten, Poliţiei Rutiere şi Distrigaz.

"Noi am avut probleme zilele acestea, suntem pregătiţi şi hotărâţi să rezistăm, e bine că s-au încheiat nişte demersuri într-un mod fericit şi bugetul RADET-ului a fost astăzi aprobat. Mai putem rezista în condiţii extrem de grele câteva zile, dar ne vom reveni cu siguranţă. Vreau să vă rog să ne sprijiniţi cu demersuri către Enel, către Apa Nova şi Poliţia Rutieră pentru a ne sprijini în activitate", a spus Marian Agiu, membru în Consiliul de Administraţie al RADET.

El a spus că starea celor 4.000 de km de reţea de distribuţie este "aproape bună", iar regia este pregătită pentru a interveni în zonele cu eventuale avarii pentru a nu multiplica afectarea abonaţilor în sezonul de furnizare a energiei termice. "Vom face toate demersurile posibile, suntem organizaţi în trei schimburi", a arătat Marian Agiu.

×