x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Constanţa: Sergent major de la UM Medgidia, mort într-un accident rutier produs la intrarea pe A2 dinspre Ciocârlia

Constanţa: Sergent major de la UM Medgidia, mort într-un accident rutier produs la intrarea pe A2 dinspre Ciocârlia

27 Iul 2017   •   13:11
Constanţa: Sergent major de la UM Medgidia, mort într-un accident rutier produs la intrarea pe A2 dinspre Ciocârlia

Un sergent major de la Unitatea Militară Medgidia a murit joi după ce, la intrarea pe autostrada A2 dinspre localitatea Ciocârlia, a pierdut controlul direcţiei maşinii pe care o conducea, fiind în timpul liber, şi a intrat în coliziune cu un parapet din beton, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa. 

Pentru scoaterea victimei dintre fiarele contorsionate a fost necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) ''Dobrogea''. 

La faţa locului s-a deplasat şi un elicopter SMURD. 

Lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere au deschis dosar penal în acest caz, cercetările fiind în derulare. 

Victima, Gabriel Ban, de 32 de ani, era legitimat la Clubul Sportiv Medgidia - Secţia Skandenberg, obţinând diverse recorduri sportive. El era renumit pentru recordurile naţionale la flotările executate într-o multitudine de stiluri. 

Conform presei militare, sergentul major Gabriel Ban era tanchist (mecanic conductor) la Regimentul 53 Rachete Antiaeriene ''Tropaeum Traiani'' din Medgidia. Era născut la Bacău şi avea un frate preot şi o soră învăţătoare. AGERPRES

×