x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Copil de clasa întâi în stare gravă, după ce a fost împins pe scări

Copil de clasa întâi în stare gravă, după ce a fost împins pe scări

14 Sep 2017   •   17:34
Copil de clasa întâi în stare gravă, după ce a fost împins pe scări
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Inspectoratul Școlar Argeș și Poliția Argeș au demarat, astăzi, anchete după ce un elev din clasa întâi de la o Școală din Costești a suferit o desprindere de rinichi în urma altercației cu un coleg, incidentul având loc într-o recreație, pe holul unității de învățământ.

Inspectorul școlar general din Argeș, Dumitru Tudosoiu, a declarat că la nivelul instituției a fost declanșată o anchetă după ce elevul din clasa întâi a Școlii nr. 1 din Costești a ajuns la spital și a avut nevoie de intervenție chirugicală, după ce a fost îmbrâncit de un coleg din clasa a II-a.

„Este regretabil ce s-a întâmplat. O echipă de inspectori a demarat o anchetă. Suntem în pline cercetări”, a declarat Tudosoiu.
Potrivit acestuia, incidentul s-a petrecut, ieri, într-o pauză.

„Erau în recreație, pe hol. Elevul de clasa întâi fost împins de un coleg din clasa a II-a. S-a lovit cu spatele de stâlpul de la balustrada de la scări. Nu a spus nimic nimănui. Nu a acuzat nicio durere, la ore. A mers acasă, când s-a trezit i-a spus mamei că îl doare spatele și acuza dureri din ce în ce mai rău. A fost transportat la spital unde s-a constatat că avea o desprindere a unui rinichi”, a mai spus Dumitru Tudosoiu.
Acesta a mai declarat că elevul a fost supus unei intervenții chirugicale iar acum este în afara oricărui pericol.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, Mădălin Zamfir, a declarat că polițiștii fac cercetări, în acest caz, pentru loviri sau alte violențe.

×