x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Crimă cumplită în Gorj: Un bărbat şi-a ucis mama nevăzătoare

Crimă cumplită în Gorj: Un bărbat şi-a ucis mama nevăzătoare

14 Iul 2020   •   16:03
Crimă cumplită în Gorj: Un bărbat şi-a ucis mama nevăzătoare

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Licurici, judeţul Gorj, a fost arestat preventiv, fiind acuzat că şi-a omorât mama, o femeie de 61 de ani. Procurorii susțin că a strâns-o de gât, după ce a lovit-o de mai multe ori cu palmele peste față, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 

Potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, altercația a avut loc sâmbătă, în satul Totea, din comuna Licurici.

Bărbatul de 39 de ani locuia cu mama lui, nevăzătoare, într-o casă oferită de autorități și primea o indemnizație de însoțitor.

„Era caz social. Mama avea 61 de ani. El nu a avut serviciu niciodată. Era îngrijitorul mamei sale. Avea o indemnizație de 1.700 de lei, pentru că femeia avea handicap, nevăzătoare, mergea numai de mână, însoțiță de el. Locuiau singuri, într-o locuință socială pusă la dispoziție de Primăria comunei Licurici. Le-a luat foc casa în urmă cu 15 ani, era caz social. În ultimul timp, femeia slăbise mult, cred că avea 30 de kilograme. El era o persoană conflictuală, consuma și băuturi alcoolice. Avea perioade. Avea 82.000 de lei amenzi la primărie, pentru scandaluri, vorbe urâte, cele mai multe pentru apeluri la 112, când consuma alcool suna de 5-6 ori pe zi la 112", a declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX, primarul comunei Licurici, Vasile Măciucă.

Femeia de 61 de ani a fost înmormântată luni, de surorile sale. Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, Cristina Ciobanu, bărbatul de 39 de ani a fost arestat preventiv luni, pentru omor comis asupra unui membru de familie. În 2019, acesta a fost reținut pentru lovire, în urma unui alt scandal cu mama sa.

Mediafax

×
Subiecte în articol: crima gorj