x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Crimă îngrozitoare în Vulturești, județul Suceava

Crimă îngrozitoare în Vulturești, județul Suceava

05 Dec 2017   •   17:51
Crimă îngrozitoare în Vulturești, județul Suceava
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

O femeie din comuna suceveană Vultureşti a fost găsită moartă pe marginea unui drum din satul Giurgeşti, fiind acoperită cu o pătură, cu pantalonii traşi în jos până la nivelul genunchilor, picioarele legate cu un cearşaf şi cu leziuni la nivelul capului şi al corpului, se arată într-un comunicat remis marţi de Biroul de Presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. 

Potrivit sursei citate, în dimineaţa zilei în curs, la ora 8,00, un cetăţean a sesizat prin 112 că pe raza satului Giurgeşti este o femeie decedată în drum. 

O patrulă de intervenţie din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală 12 Preuteşti s-a deplasat în zonă şi a constatat că femeia moartă este Florina Dumitriu din satul Giurgeşti, comuna Vultureşti. 

Potrivit anchetatorilor, cadavrul femeii a fost găsit la o distanţă de circa 10 - 15 metri de casa în care locuia împreună cu familia sa, formată din soţ şi trei copii minori. 

O echipă complexă formată dintr-un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava şi lucrători de poliţie de la Serviciul Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Suceava efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs decesul femeii. 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a deschis un dosar pentru violenţă în familie raportat la infracţiunea de omor.

Agerpres

×