x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Crimă șocantă în Călărași! Două persoane, soţ și soţie, au fost înjunghiate de doi autostopiști. Bărbatul a murit

Crimă șocantă în Călărași! Două persoane, soţ și soţie, au fost înjunghiate de doi autostopiști. Bărbatul a murit

24 Noi 2017   •   22:21
Crimă șocantă în Călărași! Două persoane, soţ și soţie, au fost înjunghiate de doi autostopiști. Bărbatul a murit

O crimă odioasă s-a petrecut în urmă cu puțin timp pe DN 3 A, în dreptul localității Tudor Vladimirescu, comuna Perișoru, județul Călărași.

Două persoane, soț și soție, au fost înjunghiate cu bestialitate, de doi autostopiști, luați la ocazie, scrie calarasisud.ro.

Potrivit primelor informații, cei doi se deplasau cu un autoturism Dacia Logan, de culoare roșie. Ei au fost atacați de două persoane pe care le luaseră la ocazie. Atacul s-a petrecut cel mai probabil în jurul orei 18:30.  

La fața locului a ajuns un echipaj de la SMURD Dragalina. Au venit și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Călărași. Au fost găsite două persoane înjunghiate, ambele la gât. Femeia, în vârstă de 55 de ani, este rănită ușor și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Călărași. Bărbatul, în vârstă de 58 de ani, a fost găsit în stop cardio-respirator. Medicii sosiți la fața locului l-au declarat mort.

Potrivit unor martori, autostopiștii au reușit să fugă. Se presupune că motivul care a stat la baza fărădelegii este jaful. 

„Când a oprit ca să coboare, le-a tăiat gâtul la amândoi”, a declarat un martor. Bărbatul ucis era căzut în afara autoturismului. Femeia era și ea căzută, cerând ajutor celorlalți șoferi.

Se fac eforturi pentru prinderea criminalilor.

×
Subiecte în articol: crima