x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Descoperire șocantă! Arme și muniții în locuința unui bărbat de 72 de ani din Bocșa

Descoperire șocantă! Arme și muniții în locuința unui bărbat de 72 de ani din Bocșa

13 Oct 2017   •   14:30
Descoperire șocantă! Arme și muniții în locuința unui bărbat de 72 de ani din Bocșa

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin au efectuat două percheziţii domiciliare, în oraşul Bocşa şi în comuna Fîrliug, la un bărbat bănuit că deţine ilegal arme şi muniţii.

"În urma activităţilor efectuate, poliţiştii au stabilit că un bărbat în vârstă de 72 de ani, din Bocşa, ar fi deţinut fără drept, în două imobile, o armă tip pistol, componentele unei arme tip pistol cu butoiaş, 38 de articole pirotehnice, capse folosite la confecţionarea cartuşelor de vânătoare dar şi pulbere de vânătoare. Acestea au fost ridicate de poliţiştii specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase, în vederea expertizării", afirmă Cecilia Dăneţ, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Faţă de cel în cauză, în prezent, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept şi nerespectarea regimului materiilor explozive.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuitului. AGERPRES

×