x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Descoperire teribilă în Vrancea! O bombă de aviaţie a fost găsită în apropierea oraşului Focşani

Descoperire teribilă în Vrancea! O bombă de aviaţie a fost găsită în apropierea oraşului Focşani

26 Apr 2018   •   16:40
Descoperire teribilă în Vrancea! O bombă de aviaţie a fost găsită în apropierea oraşului Focşani

O bombă de aviaţie provenind din cel de-al Doilea Război Mondial, în greutate de aproximativ 500 de kilograme, a fost descoperită joi, în apropierea DN 2 (E 85), la ieşirea din municipiul Focşani, informează Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea. 

Purtătorul de cuvânt al instituţiei, plt. Cristina Pârvu, a declarat  că bomba a fost descoperită de un localnic, în timpul lucrărilor agricole. 

"Bomba a fost găsită la aproape 700 de metri de DN2, la circa un kilometru de la ieşirea din Focşani către localitatea Goleşti. Aceasta a fost descoperită în jurul amiezii de către un cetăţean care efectua lucrări agricole cu un buldoexcavator şi care a sunat la 112", a declarat Cristina Pârvu. 

Potrivit acesteia, echipele de pirotehnişti au intervenit pentru ridicarea bombei şi transportarea acesteia într-o zonă în care să poată fi distrusă în condiţii de siguranţă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: bombă de aviaţie focşani