x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doi bărbați din Caracal, arestați preventiv pentru trafic de minori

Doi bărbați din Caracal, arestați preventiv pentru trafic de minori

23 Feb 2018   •   14:02
Doi bărbați din Caracal, arestați preventiv pentru trafic de minori

Un bărbat de 42 de ani şi altul de 28 de ani, ambii din municipiul Caracal, au fost arestaţi preventiv pentru infracţiunea de trafic de minori, după ce au obligat o fată de 15 ani să se prostitueze, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, remis, vineri, AGERPRES. 

Cercetările în cauză sunt efectuate de poliţişti de combatere a criminalităţii organizate sub coordonarea DIICOT - Biroul Teritorial Olt, cei doi bărbaţi bănuiţi de trafic de minori fiind depistaţi pe 20 februarie şi ulterior reţinuţi. 

În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că, în luna septembrie 2017, un bărbat de 28 de ani, din Caracal, "a recrutat o minoră de 15 ani, pe care ar fi transportat-o în Spania şi ar fi exploatat-o sexual prin obligarea la practicarea prostituţiei, până în luna ianuarie 2018". În luna ianuarie 2018, bărbatul de 42 de ani, ar fi recrutat-o pe aceeaşi minoră cu intenţia de o exploata sexual în municipiul Caracal. 

Pe numele celor doi a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de minori. AGERPRES

×
Subiecte în articol: trafic de minori caracal