x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doi constănţeni care au şicanat şoferii pe DN1 au fost sancţionaţi de poliţişti cu admonestări

Doi constănţeni care au şicanat şoferii pe DN1 au fost sancţionaţi de poliţişti cu admonestări

01 Mar 2017   •   18:32
Doi constănţeni care au şicanat şoferii pe DN1 au fost sancţionaţi de poliţişti cu admonestări

Cei doi șoferi care s-au șicanat în trafic și i-au terorizat pe participanții la trafic de pe DN1, au fost identificați de polițiști și chemați la audieri.

Potrivit unui comunicat al Poliției Române, deși doar unul dintre șoferi a fost filmat în timp ce făcea șicane în trafic, ambii șoferi din Constanța au fost chemați la Poliție pentru audieri.

"Duminică, 26 februarie a.c., polițiștii rutieri s-au autosesizat cu privire la conținutul unui material video postat pe o rețea de socializare, de către un participant la traficul rutier.

În fapt, din filmare reiese un comportament de șicanare dintre doi conducători auto, care se deplasau pe DN 1, în zona municipiului Ploiești, pe sensul de mers către județul Brașov.

Cei doi, în condiții de trafic intens, ar fi efectuat manevre menite să perturbe confortul și sentimentul de siguranță a celorlalți participanți la trafic.

Cei în cauză, doi bărbați, în vârstă de 31, respectiv 49 de ani, ambii domiciliați în municipiul Constanța, au fost identificați și depistați de polițiștii rutieri.

În urma audierii acestora, polițiștii le-au pus în vedere să manifeste prudență și respect în trafic și li s-a atras atenția asupra obligativității respectării normelor rutiere", se arată într-un comunicat al IGPR.

Sursa: reporterntv.ro

×