x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doi tineri AU ARS după ce s-au izbit cu mașina de un copac

Doi tineri AU ARS după ce s-au izbit cu mașina de un copac

28 Aug 2015   •   15:04
Doi tineri AU ARS după ce s-au izbit cu mașina de un copac
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

Doi tineri din Corabia au fost găsiţi carbonizaţi vineri dimineaţa într-o maşină care a lovit un copac de pe marginea drumului şi apoi a luat foc, anchetatorii stabilind că una dintre victime, care s-a aflat la volanul automobilului în momentul accidentului, nu avea permis de conducere, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Iulian Nicolae.

Aceasta a precizat că accidentul rutier s-a produs vineri dimineaţa, după ora 4,00, pe strada Ştefan cel Mare din oraşul Corabia. La volanul autoturismului se afla un bărbat în vârstă de 22 de ani, din Corabia, care nu era posesor de permis de conducere autovehicule. Maşina implicată în accident era proprietatea unui bărbat din Craiova.

"Tânărul aflat la volan, pe strada Ştefan cel Mare din Corabia, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune frontală cu un copac de pe marginea străzii, pe acelaşi sens de mers. În urma impactului, maşina alimentată cu o instalaţie GPL, a luat foc. În maşină se afla, pe scaunul din dreapta şoferului, un bărbat de 29 de ani. Atât şoferul cât şi pasagerul din automobil au fost găsiţi decedaţi, carbonizaţi", a spus Iulian Nicolae.

Echipajele de intervenţie au fost apelate de trecători care au observat incendiul, însă la sosirea pompierilor şi a cadrelor medicale automobilul era în flăcări şi cei doi tineri din interior erau decedaţi. Identitatea celor două victime a fost aflată la câteva ore după accident, în urma cercetărilor efectuate de poliţişti.

Acesta este al treilea accident rutier mortal produs în judeţul Olt în ultimele două zile. Un accident similar celui din Corabia s-a mai produs în judeţul Olt în luna iulie, în apropierea municipiului Caracal, unde o maşină în care se aflau doi tineri s-a izbit de un cap de pod şi ulterior de un copac. Cei doi tineri au murit în accident şi maşina în care se aflau a luat foc după impactul cu copacul.

×