x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Dublă crimă la Satu Mare. Un recidivist periculos a fost reținut, fiind suspectat de omor

Dublă crimă la Satu Mare. Un recidivist periculos a fost reținut, fiind suspectat de omor

12 Dec 2019   •   12:15
Dublă crimă la Satu Mare. Un recidivist periculos a fost reținut, fiind suspectat de omor

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au reținut un suspect în cazul unei duble crime de la Bârsău, în care două femei, de 54 și 63 de ani, și-au pierdut viața.  Marin P. are 45 de ani și este un recidivist periculos, care a fost condamnat în 2015 la șase ani de închisoare pentru tentativă de omor. Bărbatul a fost închis la Penitenciarul Satu Mare, iar de la începutul anului 2018 a început demersurile pentru liberarea condiționată.

Acesta a fost arestat  pentru tentativă de omor, după ce și-a bătut soția. Solicitarea pentru liberare a fost depusă în luna mai a anului trecut, bazându-se pe condițiile oferite de legea recursului compensatoriu. În aceeași lună a ieșit din Penitenciar.

După ce a fost pus în libertate, bărbatul a fost plecat la muncă în străinătate, unde a lucrat cu rudele uneia dintre victime, F. Ana, care s-a întors acasă recent.

Inițial au fost reținuți de poliție doi vânzători ambulanți, care însă au fost eliberați în această dimineață. 

Anunțul a fost făcut prin numărul de urgență 112. Vecinii victimelor au declarat că cele două femei au fost găsite una peste alta, acoperite cu o pătură. Rudele familiei au precizat că au încercat în repetate rânduri să intre în casă, dar ușile au fost încuiate.

presasm.ro

×
Subiecte în articol: crima