x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Iubire interzisă cu dosar penal! Elevă eminentă la gimnaziu, gravidă în cinci luni cu un tânăr de 22 de ani

Iubire interzisă cu dosar penal! Elevă eminentă la gimnaziu, gravidă în cinci luni cu un tânăr de 22 de ani

21 Mai 2018   •   12:10
Iubire interzisă cu dosar penal! Elevă eminentă la gimnaziu, gravidă în cinci luni cu un tânăr de 22 de ani

O eleva din clasa a VII-a de la Liceul Tehnologic din Roșia de Amaradia a şocat o școală dar și comuna întreagă, după ce mama acesteia a informat diriginta că fiica minoră este însărcinată iar familia o susține să păstreze copilul. De asemenea, părinții fetei au informat instituţia de învăţământ că minora va fi susținută de familie pentru a-și continua studiile.Conducerea școlii a informat însă Poliția  despre situația elevei care doar ce a împlinit 14 ani, iar tânărul de 22 de ani care a lăsat minora însărcinată se va alege cu dosar penal. Viitorul tată va fi cercetat pentru sex cu un minor.
Tatăl fetei, Cosmin Toodor, i-a luat apărarea iubitului fiicei sale și a precizat că nu e caz de dosar penal deoarece familia a acceptat relația dintre cei doi. ,,Ce să facem acum, băiatul este din sat de la noi, lucrează cu mine la firma mea. Nu e caz de dosar penal că ei se înțeleg. Băiatul are 22 de ani iar fata a împlinit pe 10 aprilie, 14 ani. Da, noi am informat școala ca fata este gravidă, că o vom susține dar nu e caz de dosar penal. Eu nu sunt de acord ca problema să ajungă la Tribunal. Noi ne cunoaștem, îi susținem și vom face tot posibilul ca situația să nu ajungă la instanță”, a declarat tatăl minorei.
Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, susține, de asemenea că, urmare a celor întâmplate, tânărului de 22 de ani din Roșia de Amaradia i se va întocmi dosar penal pentru comiterea infracțiunii de sex cu un minor.

×
Subiecte în articol: minora insarcinata Roșia de Amaradia