x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Explozie în Galați. Vila unui om de afaceri a sărit în aer

Explozie în Galați. Vila unui om de afaceri a sărit în aer

15 Mar 2017   •   10:44
Explozie în Galați. Vila unui om de afaceri a sărit în aer

Explozie în Galați. Vila unui om de afaceri a sărit în aer, în noaptea de marți spre miecuri, și a fost cuprinsă de flăcări, cel mai probabil, din cauza unei acumulări de gaze. În urma deflagrației, nu s-au înregistrat victime. Pompierii iau în calcul și ipoteza potrivit căreia explozia să fi fost provocată intenționat.  Locatarii din zonă au ieşit speriaţi din case crezând că a fost vorba despre un cutremur.

Locatarii din zonă au crezut că proprietarul, care locuia şi cu familia fiicei sale, era înăuntru. Din fericire, însă, oamenii nu erau acasă, aşa că nu au fost victime.

Cum vila se află foarte aproape de sediul pompierilor, maşinile acestora au ajuns imediat. Trei echipaje ISU şi unul SMURD au intervenit la locul deflagraţiei.

Când salvatorii au reuşit să intre în vilă, au descoperit un peisaj dezolant. Înăuntru totul era distrus.

Pagubele sunt însemnate. O anchetă va stabili acum care au fost cauzele exacte ale producerii deflagraţiei.

„Imobilul este aproape de unitatea noastră, așa că s-a intervenit foarte repede. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite. În casă nu au fost identificate victime. Din primele verificări a reieșit că a fost vorba despre o deflagrație din cauza unei acumulări de gaze, explozia fiind urmată de un incendiu”, a declarat lt.col. Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați, pentru viata-libera.ro

 

×
Subiecte în articol: explozie