x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Explozie în Olt. O casă a luat foc din cauza unei butelii de aragaz

Explozie în Olt. O casă a luat foc din cauza unei butelii de aragaz

07 Dec 2019   •   19:16
Explozie în Olt. O casă a luat foc din cauza unei butelii de aragaz

O femeie a suferit arsuri superficiale pe faţă şi pe mâini şi a fost transportată la spital în urma unei explozii care s-a produs sâmbătă după-amiaza, într-o casă din comuna Nicolae Titulescu, din cauza acumulării de gaze, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt.

Explozia nu a fost urmată de incendiu, care a afectat cinci încăperi ale locuinţei.
"Pompierii Gărzii Stoeneşti, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD, au intervenit în comuna Nicolae Titulescu la o explozie, care nu a fost urmată de incendiu, produsă la o casă de locuit. În urma deflagraţiei, produsă cel mai probabil din cauza unei acumulări de gaze de la o butelie de aragaz, cinci încăperi ale locuinţei au fost afectate. Pompierii au acţionat pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi îndepărtarea efectelor negative", au precizat reprezentanţii ISU Olt.

Din cauza exploziei, o femeie în vârstă de 61 de ani, proprietara locuinţei, a suferit arsuri superficiale pe faţă şi pe mâini şi a fost transportată la Spitalul Municipal Caracal.

Pompierii au mai intervenit sâmbătă şi pentru stingerea unui incendiu care a distrus o casă din oraşul Balş. Incendiul ar fi fost provocat de jarul căzut din sobă.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: explozie