x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Focșani - 4 morți în timpul unei bătăi cu topoare între două grupări de interlopi

Focșani - 4 morți în timpul unei bătăi cu topoare între două grupări de interlopi

28 Iun 2017   •   14:29
Focșani - 4 morți în timpul unei bătăi cu topoare între două grupări de interlopi

Trei bărbați și o femeie au murit în noaptea de marți spre miercuri, în Focșani, în urma unei bătăi cu topoarele între clanurile de interlopi. Cinci presupuși agresori sunt audiați la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea.

Doi bărbaţi au fost daţi în urmărire generală, fiind suspecţi în cazul unui conflict spontan izbucnit între două familii din municipiul Focşani, soldat cu patru persoane decedate. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, Bogdan Toader, a declarat, pentru AGERPRES, că pe raza judeţului şi la limita cu judeţele învecinate au fost instituite filtre, iar în zona în care s-a produs incidentul au fost trimise patrule mixte formate din poliţişti şi jandarmi. 

O femeie şi trei bărbaţi au decedat, în noaptea de marţi spre miercuri, în urma unui conflict spontan izbucnit între două familii dintr-un cartier al municipiul Focşani. 

Potrivit anchetatorilor, membrii celor două familii, pe fondul unor conflicte mai vechi, şi-au adresat injurii, după care au început să se lovească între ei, cu bâte şi cuţite. La faţa locului s-au deplasat poliţişti şi jandarmi. O femeie în vârstă de 44 de ani, rănită în urma incidentului, a fost transportată la spital, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale. 

Femeia nu a putut fi salvată. 

"Un număr de opt persoane sunt audiate la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea. În funcţie de audieri, vor fi stabilite măsurile legale", a precizat Toader. 

Acesta este cel mai grav incident soldat cu victime, petrecut la nivelul judeţului Vrancea. AGERPRES

×