x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Focșani: Trei femei din Sri Lanka, angajate la o fabrică de confecţii, violate când erau în izolare

Focșani: Trei femei din Sri Lanka, angajate la o fabrică de confecţii, violate când erau în izolare

26 Mai 2020   •   21:50
Focșani: Trei femei din Sri Lanka, angajate la o fabrică de confecţii, violate când erau în izolare

Trei femei din Sri Lanka reclamă faptul că au fost violate în timp ce se aflau în izolare. Femeile lucrează la o fabrică de confecţii din Focşani şi se aflau în izolare după ce au intrat în contact cu persoane infectate cu virusul COVID-19. Se pare că agresorii sunt colegi de muncă.

Incidentul a fost anunţat marţi la numărul unic de urgenţă 112. Cele trei femei care stau în locuinţe modulare puse la dispoziţie de angajator reclamă faptul că au fost violate. Totul s-a întâmplat în spaţiile de cazare în care erau femeile aflate în izolare după ce au intrat în contact cu mai multe persoane infectate cu COVID-19.

Poliţiştii încearcă să afle câte persoane au fost implicate în incidentul reclamat de femeile care lucrează la o fabrică de confecţii din Vrancea. Se pare că violatorii sunt bărbaţi din Sri Lanka, aflaţi şi ei în izolare după ce au intrat în contact cu colegi de muncă infectaţi cu virusul COVID-19.

„Este vorba despre trei femei care au reclamat că au fost violate, erau în izolare deoarece au intrat în contact cu persoane infectate cu COVID. S-a deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de viol, femeile au fost duse la spital. Se fac cercetări pentru stabilirea agresorilor. Apelul la 112 a fost făcut la ora 16.47”, i-a explicat corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Lidia Braşoveanu.

Ancheta a fost preluată de procuror.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: sri-lankeze violate