x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Focuri de armă în trafic și urmărire ca-n filme în Suceava

Focuri de armă în trafic și urmărire ca-n filme în Suceava

16 Dec 2021   •   13:12
Focuri de armă în trafic și urmărire ca-n filme în Suceava

Șoferul unei mașini care a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor a provocat o urmărire cu focuri de armă. Incidentul a avut loc miercuri, pe un drum național din județul Suceava, iar mașina a fost oprită după ce a trecut prin mai multe localități.

Mașina nu avea montată în partea din față plăcuța cu număr de înmatriculare, iar polițiștii au încercat să o oprească pe DN 2E, în localitatea Poieni Solca.

Șoferul nu a oprit, iar polițiștii au început urmărirea care s-a desfășurat prin interiorul localităților Poieni Solca și Botoșana. Agenții au cerut ajutorul colegilor, iar asupra mașinii au fost trase mai multe focuri de armă.

Ulterior, șoferul a intrat pe un teren agricol, iar polițiștii au reușit să tragă în pneuri, mașina oprindu-se într-un șanț. Șoferul și doi ocupanți au fugit pe un deal, însă doi dintre fugari au fost prinși.

Autoturismul înmatriculat în Marea Britanie este proprietatea șoferului, un bărbat în vârstă de 22 de ani, din comuna Iaslovăț, județul Suceava. Mașina nu are asigurare RCA și nici inspecție tehnică periodică valabilă, acesta fiind motivul invocat de șofer pentru refuzul de a opri la semnalele polițiștilor.

În prezent, cei implicați sunt anchetați.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: focuri de arma trafic