x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Focuri de armă la frontiera de vest: Un polițist și doi migranți răniț

Focuri de armă la frontiera de vest: Un polițist și doi migranți răniț

28 Aug 2017   •   13:33
Focuri de armă  la frontiera de vest:  Un polițist și doi migranți răniț

Scene desprinse parcă din filmele de acțiune în această noapte, în județul Timiș. Polițiștii de frontieră au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă pentru a opri două mașini pline cu migranți, care circulau pe drumul european 70, înspre Timișoara.

În urma unor informații, polițiștii de frontieră au format un baraj și au încercat să oprească cele două mașini, la ieșirea din Denta. Șoferii au refuzat însă să oprească la semnalele oamenilor legii și au spart barajul.

Un polițist de frontieră a fost ușor rănit, iar mai multe mașini ale instituției au fost serios avariate. Oamenii legii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical însă pentru că niciunul dintre șoferi nu a oprit, polițiștii au tras și în pneuri.

Cauciucurile uneia dintre mașini au fost nimerite. Prin ricoșeu, doi dintre migranți au fost răniți. Aceștia au fost preluați imediat de ambulanțe și duși la spital. Polițiștii de frontieră au reușit astfel să prindă 12 migranți, cetățeni afroasiatici, și pe șoferul sârb, călăuza lor.

Persoanele în cauză au fost duse la sediul sectorului poliţiei de frontieră pentru cercetări, totodată fiind extinse verificările și întărit dispozitivul de supraveghere pentru depistarea tuturor persoanelor implicate.

Polițiștii de frontieră continuă cercetările față de cetățeanul sârb, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de migranți, iar față de cetățenii afroasiatici sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere ilegală a frontierei de stat.

×
Subiecte în articol: focuri de arma