x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Furtuna a făcut ravagii în Arad. A lăsat în urmă case fără țigle, copaci rupți, mașini avariate, zone fără curent electric

Furtuna a făcut ravagii în Arad. A lăsat în urmă case fără țigle, copaci rupți, mașini avariate, zone fără curent electric

07 Iun 2017   •   18:21
Furtuna a făcut ravagii în Arad. A lăsat în urmă case fără țigle, copaci rupți, mașini avariate, zone fără curent electric

O furtună puternică a produs pagube noaptea trecută în județul Arad, atât în zona municipiului cât și la granița cu Ungaria, fiind avariată inclusiv rețeaua de electricitate. 

Pompierii au intervenit după ce vijelia a rupt mai mulți copaci, care au căzut pe drumuri și pe autoturisme, iar localnicii au sunat la 112. În orașul Arad au fost câteva autoturisme au fost avariate, iar copaci sau crengi rupte au căzut pe drumuri, fiind necesară intervenția pompierilor. 

De asemenea, intrarea într-un bloc turn de pe Calea Iuliu Maniu a fost complet blocată de un copac căzut, fiind eliberată de pompieri la solicitarea locatarilor. 

„Vijelia a fost foarte puternică, a mutat din loc un container de gunoi, care a fost aruncat pe liniile de tramvai de la Podgoria. M-am dat jos din mașină și am cerut ajutorul altor șoferi pentru a elibera linia, altfel s-ar fi putut produce vreun incident când venea un tramvai, fiind și noapte”, a relatat un martor, citat de arq.ro.

În județ, acoperișurile mai multor case au fost avariate, fiind smulse țigle, în timp ce sute de gospodării au rămas fără electricitate din cauza defecțiunilor provocate de vijelie.
 

×