x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Galaţi: Consilier judeţean accidentat de troleibuz, după ce a a traversat neregulamentar strada

Galaţi: Consilier judeţean accidentat de troleibuz, după ce a a traversat neregulamentar strada

24 Apr 2017   •   15:42
Galaţi: Consilier judeţean accidentat de troleibuz, după ce a a traversat neregulamentar strada
Sursa foto: Foto: Viaţa Liberă

Consilierul judeţean PSD Eugen Zaharia, 67 ani, director general al Administraţiei Pieţelor Galaţi, a ajuns luni la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Galaţi, după ce a a traversat strada pe culoarea roşie a semaforului şi a fost lovit de un troleibuz


Accidentul rutier a avut loc chiar înaintea şedinţei Consiliului Judeţean(CJ) Galaţi. Preşedintele CJ Galaţi, Costel Fotea, şi prefectul Gabriel Panaitescu au ajuns la locul accidentului, imediat după producerea lui. Şedinţa CJ a început cu o întârzire de câteva minute. 
'Un coleg de-al nostru a avut un accident şi sperăm să fie bine', a spus Costel Fotea la începutul şedinţei. 
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Galaţi, Andreea Rogojină, în acest caz s-a întocmit un dosar de cercetare pentru vătămare corporală din culpă. 
'Un bărbat, de 52 de ani, aflat la volanul unui troleibuz, a surprins şi accidentat un bărbat care traversa strada pe culoarea roşie a semaforului. S-a constatat că şoferul troleibuzului nu a consumat alcool. În acest caz s-a întocmit un dosar de cercetare pentru vătămare corporală din culpă', a declarat Rogojină. 
Eugen Zaharia a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi. 
Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, consilierul are un traumatism cranio-cerebral şi o plagă la nivelul capului. El se află la unitatea de primiri urgenţe, conştient, stabil hemodinamic şi respirator, fiind în curs de investigaţii. 

Sursa: www.agerpres.ro

×