x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Galați. Marș de protest față de proiectul de lege privind vaccinarea obligatorie

Galați. Marș de protest față de proiectul de lege privind vaccinarea obligatorie

25 Noi 2017   •   18:15
Galați. Marș de protest față de proiectul de lege privind vaccinarea obligatorie

Aproximativ 120 de persoane, multe dintre ele însoţite de copii, au participat sâmbătă, la Galaţi, la un marş de protest faţă de proiectul de lege privind vaccinarea obligatorie, acţiunea fiind organizată şi pregătită pe o reţea de socializare. 

Protestatarii s-au adunat în parcul din cartierul gălăţean Ţiglina 1 de unde au pornit în marş, pe trotuar, pe străzile centrale ale municipiului spre platoul din faţa sediului Prefecturii. 

Manifestanţii, cu flori în mâini, au afişat bannere şi pancarte pe care se putea citi "Medicul recomandă, pacientul decide", "Mama alege pentru mine", "Nu vrem să fim cobaii voştri pe banii noştri", "Opriţi vaccinarea forţată", "Avem tot ce ne trebuie..." şi au scandat "Copiii noştri nu-s cobaii voştri", "Libertate", "Jos mâinile de pe copiii noştri". 

"Vrem să fim liberi şi corpul nostru e decizia noastră, avem în familie doi copii nevaccinaţi şi alţi trei vaccinaţi. Cei nevaccinaţi nu au luat nicio pastilă, iar cu ceilalţi am avut probleme: alergii alimentare, diaree, în spitale", a spus o femeie din rândul manifestanţilor. 

"Protestăm pentru dreptul nostru medical. Medicul recomandă, pacientul decide, printre noi sunt suficienţi oameni care au păţit asta. Şi eu am un copil care are autism, nu ştiu dacă de la vaccinuri, dar sunt oameni care ştiu sigur că în urma vaccinului au avut probleme cu copilul", a susţinut şi un bărbat prezent la marş. 

Marşul de protest s-a încheiat în faţa sediului Prefecturii. Nu au fost înregistrate incidente.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: galaţi protest vaccinare obligatorie