x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale GALERIE FOTO - Cum arată dezastrul pe care furtuna violentă l-a lăsat în urmă în campingul din Bihor

GALERIE FOTO - Cum arată dezastrul pe care furtuna violentă l-a lăsat în urmă în campingul din Bihor

24 Iul 2017   •   11:25
GALERIE FOTO - Cum arată dezastrul pe care furtuna violentă l-a lăsat în urmă în campingul din Bihor

Maşini răsturnate, copaci smulşi din rădăcini, corturi părăsite în fugă. Atât a mai rămas din tabăra unde aproape 170 de oameni au fost surprinşi de o puternică vijelie, duminică seara, furtună care a ucis o persoană şi a rănit alte 17. Salvatorii prezintă luni, într-o conferinţă de presă organizată la sediul ISU Crişana, bilanţul primei intervenţii de Plan Roşu din Bihor.

"Primul echipaj ajuns în zona cu probleme a fost de la Ambulanţă", a declarat managerul Serviciului de Ambulanţă al Judeţului (SAJ) Bihor, Gheorghe Pintea. Imediat după activarea Planului Roşu, duminică seara, SAJ Bihor a suplimentat cu 15 medici şi 54 de asistenţi medicali echipajele de intervenţie. 

"Echipajul a găsit o persoană decedată şi o femeie încarcerată, care a fost predată imediat echipajului SMURD, pentru a fi transportată la spital", spune Pintea. 

Între timp, spitalele din Oradea au fost mobilizate pentru a prelua victimele. "Au fost trei pacienţi răniţi grav şi 13 cu leziuni de Cod galben şi verde, adică unele care nu le-au pus vieţile în pericol", a mai spus managerul SAJ Bihor. 

×