x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Giurgiu - Acoperișuri smulse, copaci căzuți și panouri publicitare dărâmate din cauza vântului

Giurgiu - Acoperișuri smulse, copaci căzuți și panouri publicitare dărâmate din cauza vântului

03 Dec 2016   •   09:47
Giurgiu - Acoperișuri smulse, copaci căzuți și panouri publicitare dărâmate din cauza vântului
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu au acţionat în noaptea de vineri spre sâmbătă în patru situaţii în care a fost necesară degajarea de acoperişuri smulse de vânt, panouri publicitare căzute la pământ sau copaci căzuţi pe carosabil, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, reprezentantul instituţiei, Sorin Mihalcea. 

"Prin 112 am fost anunţaţi că pe DJ 504 A în localitatea Gogoşari un copac a căzut pe carosabil şi circulaţia este oprită pe ambele sensuri de mers, echipajele ISU s-au deplasat la faţa locului cu o autospecială cu apă şi spumă şi după aproximativ o jumătate de oră şoseaua a fost degajată şi circulaţia reluată pe drumul Giurgiu-Gogoşari. Celelalte solicitări de intervenţii au fost în municipiul Giurgiu, după ce vântul a smuls tabla de pe acoperişul unui bloc din zona Vamă şi tabla de pe acoperişul unei case de pe şoseaua Bucureşti. Pompierii giurgiuveni au acţionat pentru degajarea tablelor şi fixarea elementelor de acoperiş care puteau fi smulse de vânt", a precizat Sorin Mihalcea. 

El a mai afirmat că din cauza vântului în municipiul Giurgiu a mai căzut şi un panou publicitar, iar pompierii giurgiuveni au acţionat pentru degajarea şi fixarea lui, pentru ca elemente desprinse din acesta să nu rănească trecătorii. 

Pe raza judeţului Giurgiu nu au fost înregistrate victime din cauza vântului care a bătut în noaptea de vineri spre sâmbătă cu viteze cuprinse între 55 şi 65 de kilometri la oră. AGERPRES

×