x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Giurgiu: Un microbuz cu șapte persoane la bord s-a răsturnat pe DN 5

Giurgiu: Un microbuz cu șapte persoane la bord s-a răsturnat pe DN 5

26 Iul 2014   •   18:30
Giurgiu: Un microbuz cu șapte persoane la bord s-a răsturnat pe DN 5

Echipaje SMURD, de descarcerare și polițiști acționau sâmbătă după-amiază pe DN 5 Giurgiu - București după ce un microbuz proprietate personală în care se aflau șapte persoane s-a răsturnat între localitățile Uzunu și Daia.

"A sosit un apel la 112 care anunța că un microbuz Ford de opt plus unu locuri, înmatriculat în Bulgaria, în care se aflau șapte persoane, cetățeni români, care se deplasau către Giurgiu, a intrat într-un șanț și s-a răsturnat pe marginea DN 5 între localitățile Uzunu și Daia", a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Șuță.

El a spus că la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de ambulanță de descarcerare și SMURD, trei ambulanțe au plecat cu răniți către spitale din Capitală, o persoană ar fi decedat, iar pentru alte persoane se efectuează manevre de resuscitare.

Un pneu ce a explodat în mers a fost cauza accidentului, în urma căruia un bărbat a decedat și alți șase au fost răniți.

"În microbuzul Ford de opt plus unu locuri călătoreau șapte bărbați, toți din municipiul Giurgiu, care se întorceau de la serviciu din Capitală, când, între localitățile Uzunu și Daia, un pneu a explodat ceea ce a făcut ca șoferul să piardă controlul asupra volanului, iar mașina s-a răsturnat în șanț", a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Șuță.
 

×