x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Gorj - Dosar penal pentru un adolescent care a provocat un accident rutier

Gorj - Dosar penal pentru un adolescent care a provocat un accident rutier

12 Iun 2017   •   15:38
Gorj - Dosar penal pentru un adolescent care a provocat un accident rutier

Un minor în vârstă de 17 ani este cercetat penal după ce s-a urcat la volanul unui autoturism şi a provocat un accident de circulaţie pe raza comunei Scoarţa, în urma căruia un pasager din maşina condusă de tânăr a fost rănit, a declarat luni purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Andrei Lazăr. 

"Poliţia oraşului Târgu-Cărbuneşti a fost sesizată de un participant la trafic cu privire la faptul că, pe raza comunei Scoarţa, a avut loc un accident de circulaţie. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că un tânăr de 17 ani din comuna Scoarţa, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii, fără a poseda permis de conducere, a efectuat manevra de întoarcere în loc nepermis, fiind acroşat de un alt autoturism condus regulamentar de un bărbat de 63 de ani din oraşul Târgu-Cărbuneşti. În urma impactului, un bărbat de 62 de ani, din comuna Scoarţa, pasager în primul autoturism, a suferit leziuni, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale", a precizat Andrei Lazăr. 

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul de o persoană care nu deţine permis de conducere. AGERPRES

×