x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Gorj - O tânără a decedat după ce a intrat cu mașina într-un stâlp

Gorj - O tânără a decedat după ce a intrat cu mașina într-un stâlp

28 Apr 2017   •   14:13
Gorj - O tânără a decedat după ce a intrat cu mașina într-un stâlp
Sursa foto: Foto: gds.ro

O tânără de 24 de ani a murit vineri, într-un accident rutier petrecut pe DN 67D, la Peştişani, după ce a pierdut controlul direcţiei autoturismului pe care îl conducea, a ieşit de pe carosabil şi a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat, potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Gorj. 

Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată despre cele petrecute printr-un apel la 112 al unui participant la trafic. 

"La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că o tânără de 24 de ani, din comuna Drăguţeşti, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 D, localitatea Peştişani, din direcţia Tismana spre Târgu-Jiu, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, într-o curbă a pierdut controlul direcţiei şi a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp de iluminat public. Tânăra era singură în autoturism. Echipajul de ambulanţă sosit la faţa locului a acordat primul ajutor, însă după efectuarea manevrelor de resuscitare, s-a constatat decesul victimei", se menţionează într-un comunicat de presă al IPJ Gorj. 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. AGERPRES

×