x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Grav accident feroviar în Timiș. Un autocar a fost lovit în plin de un tren

Grav accident feroviar în Timiș. Un autocar a fost lovit în plin de un tren

03 Mar 2017   •   12:14
Grav accident feroviar în Timiș. Un autocar a fost lovit în plin de un tren

Grav accident de circulatie, in judetul Timis, in localitatea Comlosu Mare. Un autocar a fost lovit in plin de un tren de calatori.

In momentul ciocnirii dintre automotor si autocar, in tren se aflau doar mecanicul si conductorul, iar in autocar au fost sase persoane. O femeie a fost transportata la spital, pentru ingrijiri medicale, insa pana a ajuns la unitatea medicala si-a revenit complet din soc si a refuzat ajutorul medicilor.

”Un barbat de 57 de ani a condus un autobuz pe DN59C, intre Comlosu Mare si Teremia Mare, iar la trecerea la nivel cu calea ferata prevazuta cu indicatorul Stop nu s-a asigurat corespunzator si a fost acrosat de un tren. In urma accidentului nicio persoana nu a fost ranita, rezultand doar pagube materiale”, a declarat Ancuta Morariu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.
Pompierii au intervenit la acest accident cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma, o autospeciala de prima interventie si comanda, un ofiter si 4 subofiteri pentru asigurarea msurilor PSI si doua ambulante SAJ.

La locul accidentului a fost si un echipaj de Politie.


Sursa: opiniatimisoarei.ro

Foto: ISU TIMIȘ - Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Banat" al jud. Timiș

×