x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Halloween de groază la Castelul Bran

Halloween de groază la Castelul Bran

20 Oct 2016   •   18:19
Halloween de groază la Castelul Bran
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

Casa Contelui Dracula se pregăteşte de cea mai tare petrecere de Halloween, pentru noaptea de 29 octombrie, unde vinul roşu, vodca neagră, bomboanele, ielele, dovlecii, liliecii, muzica şi filmul sunt câteva ingrediente din reţeta succesului, precizează organizatorii într-un comunicat de presă transmis AGERPRES

"De vrăjitoare nu se ştie încă nimic, solii nu au adus veşti în Transilvania, dar sunt zvonuri din mai multe surse că pregătesc ceva de groază!", precizează sursa citată. 

Cine se încumetă să viziteze Castelul Bran în noaptea de Halloween îl va cunoaşte pe Vlad Ţepeş, de la care va afla ce se întâmplă în fiecare colţişor al impunătorului edificiu. Programul începe la ora 19,30, iar copiii sunt bineveniţi pentru a primi dulciuri. 

"Contele Dracula promite să fie o gazdă bună şi cuminte, le va spune poveşti până puţin după miezul nopţii, la ora 00,30 fiind permis accesul ultimilor vizitatori. Altfel, va face ceea ce ştie el mai bine, va fi nemilos la 'Halloween After Party', care are loc în cortul amplasat în Parcul Regal, la poalele Castelului Bran, petrecere care începe la ora 21,30 şi se va încheia la ivirea zorilor, când nemuritorii sunt nevoiţi să se întoarcă în cotloanele reci şi întunecoase ale castelului pentru odihnă. La 'Halloween After Party' este interzis accesul minorilor", mai spun organizatorii. 

Vor fi puse în vânzare mai multe categorii de bilete care se vor achiziţiona în seara respectivă de la casierie: 50 de lei - acces în Castel, tur nocturn cu Vlad Ţepeş, jocul Contelui Dracula, vin roşu, vodcă neagră, dulciuri, jocul ielelor etc şi 150 de lei doar pentru adulţi - tur nocturn cu Vlad Ţepeş, jocul Contelui Dracula şi petrecere la cortul "Halloween After Party". AGERPRES

×