x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Harghita: Un adolescent s-a înecat într-un lac format pe locul unei balastiere

Harghita: Un adolescent s-a înecat într-un lac format pe locul unei balastiere

25 Iun 2017   •   20:45
Harghita: Un adolescent s-a înecat într-un lac format pe locul unei balastiere

Un adolescent de 16 ani a fost găsit înecat, duminică seara, într-un lac format pe locul unei balastiere din zona Joseni, unde mersese să se scalde alături de nişte prieteni. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Harghita, Alina Ciobotariu, a precizat că băiatul, din municipiul Gheorgheni, era însoţit de alţi trei prieteni, toţi făcând baie într-un lac format pe locul unei balastiere, la ieşirea din localitatea Joseni, spre Lăzarea. 

La un moment dat, adolescentul, care nu ştia să înoate, nu a mai ieşit la suprafaţă, iar o femeie aflată în apropiere a alertat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. 

Pompierii l-au găsit la aproximativ două minute după ce au ajuns la faţa locului, în apropierea malului, la o adâncime de aproximativ 1.5- 2 m, iar echipajul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă a declarat decesul, după ce a încercat resuscitarea sa mai bine de 30 de minute. 

Potrivit sursei citate, apelul la 112 a venit destul de târziu, după ce adolescentul a stat în apă aproximativ 20 minute. AGERPRES

×