x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Hunedoara: Minor de 12 ani, prins de poliţişti la volanul unei maşini furate

Hunedoara: Minor de 12 ani, prins de poliţişti la volanul unei maşini furate

22 Mar 2017   •   18:19
Hunedoara: Minor de 12 ani, prins de poliţişti la volanul unei maşini furate
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Un minor în vârstă de 12 ani, din municipiul Hunedoara, a fost prins de poliţişti într-o benzinărie din oraşul Simeria, după ce acesta fusese observat mai devreme că se plimba prin localitate cu o maşină furată în care se mai aflau doi adolescenţi de 14 şi 16 ani, a informat miercuri IPJ Hunedoara. 

Maşina a atras atenţia poliţiştilor din Simeria, deoarece fusese semnalată ca furată din Hunedoara în urmă cu două zile. 

"Poliţiştii au depistat autoturismul respectiv în incinta unei staţii de alimentare cu carburanţi de pe raza oraşului Simeria, iar în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că autoturismul a fost condus de un minor în vârstă de 12 ani, din Hunedoara, care, evident, nu deţine permis de conducere", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu. 

Cei trei tineri minori au fost predaţi poliţiştilor din Hunedoara, în vederea continuării cercetărilor, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt. 

Totodată, poliţiştii vor efectua cercetări şi sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autoturism fără permis. AGERPRES

×