x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Iaşi: A fost bătut şi stropit cu ţuică de 4 indivizi care au vrut să-i dea foc, însă băutura nu s-a aprins

Iaşi: A fost bătut şi stropit cu ţuică de 4 indivizi care au vrut să-i dea foc, însă băutura nu s-a aprins

26 Oct 2016   •   16:57
Iaşi: A fost bătut şi stropit cu ţuică de 4 indivizi care au vrut să-i dea foc, însă băutura nu s-a aprins
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Patru indivizi din localitatea Tansa, jud. Iaşi, supăraţi că un consătean le-ar fi furat un telefon, s-au gândit că trebuie să se răzbune. Acţiunea a fost stropită din belşug cu băutură, şi la propriu şi la figurat, pe tot parcursul desfăşurării ei.

Cei 4 au băut în timp ce puneau la cale modul în care se vor răzbuna, după care au năvălit peste presupusul hoţ pe care l-au legat fedeleş, l-au scos din casă şi l-au transportal la domiciliul unuia dintre agresori. Odată ajunşi aici, victima a fost bătută şi stropită cu ţuică pentru ai se da foc, scrie bzi.ro, însă dintr-un motiv oarecare, băutura nu a vrut să ardă.

Politistii ieseni au retinut patru persoane cercetate pentru violare de domiciliu, lovire sau alte violente si lipsire de libertate în mod ilegal. Pe 24 octombrie, politistii Sectiei 4 Rurala Miroslava au retinut 4 barbati, cu vârste cuprinse între 25 si 57 ani, toti din comuna Tansa, cercetati pentru comiterea infractiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violente si lipsire de libertate în mod ilegal. Din cercetari a rezultat ca, în noaptea de 22 spre 23 octombrie, cei patru ar fi patruns fara drept în curtea locuintei persoanei vatamate. Aici, unul dintre cei patru ar fi spart usa de acces în locuinta si ar fi patruns în interior. Persoana vatamata ar fi fost dusa la casa unuia dintre banuitii comiterii faptei, unde ar fi fost agresata. În baza probatoriului administrat în cauza, politistii au retinut cele 4 persoane pentru 24 de ore, care la data de 25 octombrie, au fost prezentate Parchetului de pe lânga Judecatoria Iasi si Judecatoriei Iasi cu propunere de aprestare preventivă, se menţionează într-un comunicat al Poliţiei Locale Iaşi.

×