x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Iaşi: Adolescent arestat preventiv după ce a rănit prin înjunghiere două persoane

Iaşi: Adolescent arestat preventiv după ce a rănit prin înjunghiere două persoane

16 Oct 2017   •   12:04
Iaşi: Adolescent arestat preventiv după ce a rănit prin înjunghiere două persoane

Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, pentru comiterea infracţiunilor de lovire şi tentativă de omor, a declarat, luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi, Anca Vâjiac.

Potrivit anchetatorilor, pe 13 octombrie, la ora 18,00, tânărul s-a întâlnit cu prietena sa în vârstă de 15 ani, iar în urma unor discuţii între cei doi, care au degenerat, a scos un cuţit şi a înţepat fata în picior, provocându-i o rană superficială. O oră mai târziu, adolescentul s-a dus în zona Podu Roş, unde pe o alee s-a ciocnit accidental de un bărbat în vârstă de 31 de ani. După ce l-a agresat verbal, adolescentul a scos din nou cuţitul şi l-a înjunghiat grav pe bărbat, după care a fugit. Victima a fost transportată la spital în stare gravă.

"Pacientul a suferit o plagă înjunghiată la nivel epigastric şi a suferit laceraţie hepatică şi pancreatică. Din cauza gravităţii rănilor a fost dus în sala de operaţie a Clinicii 2 Chirurgie", a declarat, luni, coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoieşu.

×