x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale VIDEO - Iaşi: Mai multe străzi inundate în urma furtunii de sâmbătă dimineaţă

VIDEO - Iaşi: Mai multe străzi inundate în urma furtunii de sâmbătă dimineaţă

16 Iun 2018   •   11:10
VIDEO - Iaşi: Mai multe străzi inundate în urma furtunii de sâmbătă dimineaţă
Sursa foto: Foto: tviasi.ro

Mai multe străzi din Iaşi au fost inundate în urma unei furtuni care a avut loc sâmbătă dimineaţa, circulaţia fiind parţial blocată. 

"Au fost primite peste 50 de apeluri din partea cetăţenilor. Sunt anumite zone cu probleme, cum ar fi, spre exemplu, Pasajul Frumoasa, Pasajul Păcurari, Spitalul Sfântul Spiridon. Am primit sesizări, majoritatea din judeţ, conform cărora sunt copaci rupţi de furtună. Noi intervenim pentru a remedia aceste probleme apărute", a declarat ofiţerul de serviciu din cadrul Inspectoratului Situaţii de Urgenţă Iaşi. 

Mai multe străzi şi intersecţii din municipiu au fost inundate după ce canalizările nu au mai reuşit să facă faţă şuvoaielor mari de ape. Tot din cauza precipitaţiilor abundente, mai multe pasaje rutiere au fost închise. De asemenea, circulaţia tramvaielor este întreruptă. 

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, pentru sâmbătă dimineaţă, o avertizare nowcasting Cod galben de ploi, descărcări electrice şi grindină, pe raza a şase judeţe din Transilvania şi Moldova. AGERPRES

_________________________________________________________

 

×