x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Iaşi: Ţigări de contrabandă de 46.000 lei, descoperite de poliţiştii de frontieră

Iaşi: Ţigări de contrabandă de 46.000 lei, descoperite de poliţiştii de frontieră

14 Iun 2017   •   16:30
Iaşi: Ţigări de contrabandă de 46.000 lei, descoperite de poliţiştii de frontieră

Aproximativ 5.000 de pachete de ţigări, în valoare de peste 46.000 de lei, care urmau să ajungă pe piaţa neagră din municipiul Iaşi, au fost confiscate, miercuri, de poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi, după oprirea în trafic a unui autoutilitare, se arată într-un comunicat transmis de purtătorul de cuvânt al ITPF, Denis Mihaela Lazăr. 

Potrivit sursei citate, poliţiştii de frontieră, împreună cu lucrători de la Serviciul Rutier Iaşi din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, au depistat ţigările într-o maşină care circula dinspre Vaslui spre Iaşi şi în care se aflau doi tineri din Republica Moldova. Iniţial, şoferul maşinii nu a oprit la semnalele acustice şi luminoase ale Poliţiei, ei făcând acest lucru după o urmărire. 

La controlul efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au observat zece cutii, învelite în folie de plastic de culoare neagră în care se aflau 4.990 pachete cu ţigări, diferite mărci, cu timbru de acciză Republica Moldova. 

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: contrabanda tigari iasi