x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Impact devastator între două autoturisme în Caraş-Severin, soldat cu decesul a trei persoane şi rănirea gravă a alteia

Impact devastator între două autoturisme în Caraş-Severin, soldat cu decesul a trei persoane şi rănirea gravă a alteia

09 Noi 2017   •   14:59
Impact devastator între două autoturisme în Caraş-Severin, soldat cu decesul a trei persoane şi rănirea gravă a alteia

Un grav accident de circulaţie, soldat cu decesul a trei persoane, rănirea gravă a unei persoane şi rănirea uşoară a alteia, s-a produs joi, după orele prânzului, pe DN6, între localităţile Slatina Timiş şi Ilova din judeţul Caraş-Severin. 

"Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că un bărbat de 65 de ani, din Armeniş, a condus un autoturism pe D.N.6, dinspre Caransebeş spre Orşova. La km 436, acesta nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea unei depăşiri multiple şi a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 45 de ani, din Mehedinţi. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului şi a altor doi pasageri din maşina condusă de acesta. Un alt pasager, din acelaşi autoturism, a fost rănit grav, fiind transportat pentru îngrijiri medicale la spitalul din Caransebeş. Conducătorul autoutilitarei a suferit răni uşoare. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", a declarat Cecilia Dăneţ, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin. 

Accidentul s-a produs puţin după ora 13,30, pe DN6, la faţa locului deplasându-se de urgenţă echipaje Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi forţele Detaşamentului de Pompieri Caransebeş, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială operativă şi trei ambulanţe, după cum a afirmat Elena Tarla, purtător de cuvânt al ISU Semenic al judeţului Caraş-Severin. 

În accident au fost implicate, în total, cinci persoane. Trei dintre cele patru persoane aflate în autoturism au fost declarate decedate de către personalul Serviciului de Ambulanţă Judeţean, iar cea de-a patra persoană, precum şi şoferul autoutilitarei au fost transportaţi la spital. AGERPRES 

×