x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Încă un accident pe DN 1 la Bărcăneşti. O persoană a fost preluată de un elicopter SMURD

Încă un accident pe DN 1 la Bărcăneşti. O persoană a fost preluată de un elicopter SMURD

24 Oct 2016   •   17:20
Încă un accident pe DN 1 la Bărcăneşti. O persoană a fost preluată de un elicopter SMURD
Sursa foto: Bogdan Iurascu/Intact Images

Un accident rutier a avut loc luni după-amiaza pe DN1 în apropiere de Ploieşti, în localitatea prahoveană Bărcăneşti, o persoană care a fost încarcerată fiind preluată de elicopterul SMURD pentru a fi transportată la un spital din Bucureşti. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Prahova, Raluca Brezeanu, şoferul unui autoturism care se deplasa pe sensul de mers către Bucureşti al DN 1 nu a adaptat viteza în curbă, astfel că a pierdut controlul volanului, părăsind partea carosabilă şi intrând în coliziune cu un autovehicul care era staţionat. 

În urma incidentului, şoferul maşinii a rămas încarcerat, fiind scos de către lucrătorii din cadrul ISU Prahova şi ulterior preluat de elicopterul SMURD. 

Şeful Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova, Daniel Nicolae, a declarat că victima a suferit un traumatism cranio-cerebral şi un traumatism toracic, însă este conştientă, aceasta fiind transportată la un spital din Bucureşti. 

O altă persoană care a fost rănită în accident a fost preluată de o ambulanţă pentru a fi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. AGERPRES

×