x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Încă un medic a murit de COVID-19. Avea 34 de ani și lucra la Spitalul din Drăgășani

Încă un medic a murit de COVID-19. Avea 34 de ani și lucra la Spitalul din Drăgășani

04 Ian 2021   •   11:45
Încă un medic a murit de COVID-19. Avea 34 de ani și lucra la Spitalul din Drăgășani

Un medic de numai 34 de ani a murit în noaptea de Revelion, la Spitalul Colentina din Bucureşti, după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

Florin Onescu era originar din comuna Priseaca, județul Olt. în urmă cu puțin timp, terminase o nouă specializare şi lucra alături de fratele său, de asemenea medic, în spitalul din oraşul Drăgăşani, unde ocupa, de la 1 decembrie, un post de medic specialist Radiologie şi Imagistică Medicală.

Înainte de Crăciun, medicul de 34 de ani s-a simţit rău.

De sărbători, a mers acasă la părinţi, apoi s-a întors la Drăgăşani. I-ar fi spus mamei la telefon că cel mai probabil a răcit, pentru că transpiră mult.În scurt timp, Florin şi-a pierdut gustul, apoi simptomele infecţiei cu noul coronavirus au devenit şi mai evidente, iar starea sa de sănătate s-a înrăutăţit rapid.

Iniţial, tânărul a fost tratat iniţial la Spitalul Municipal Caracal, ulterior fiind transferat la Spitalul Colentina din Bucureşti. Din nefericire, Florin Onescu s-a stins în noaptea dintre ani.Vestea morţii tânărului medic a șocat întreaga comunitate. Familia şi prietenii din copilărie ai bărbatului sunt devastaţi.

 

.

×
Subiecte în articol: medic mort Covid-19