x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu la un complex comercial din centrul municipiului Giurgiu

Incendiu la un complex comercial din centrul municipiului Giurgiu

14 Ian 2016   •   16:49
Incendiu la un complex comercial din centrul municipiului Giurgiu

Angajaţii şi clienţii unui complex comercial din centrul municipiului Giurgiu au fost evacuaţi joi din clădirea unde funcţionează mai multe magazine, centre de înfrumuseţare şi birouri ale unor societăţi comerciale, după ce în clădire a fost sesizat fum de la un incendiu izbucnit la acoperişul clădirii de la unele lucrării, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Cristian Virag.

"La faţa locului s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare şi o Ambulanţă, iar la sosirea echipajelor de intervenţie a fost constatat faptul că incendiul a izbucnit de la o lucrare executată cu foc deschis pentru efectuarea unor lucrării de izolaţii la acoperişul clădirii. Nu a fost nevoie să evacuăm noi personalul care lucra în mall pentru că la sosirea echipajelor se autoevacuaseră ori fuseseră evacuaţi de personalul de serviciu', a mai spus Cristian Virag.

Din primele cercetări, incendiul a izbucnit de la 'o lucrare executată fără a respecta normele de prevenire şi stingere a incendiilor la o conductă de apă pluvială unde s-a lucrat cu flacără deschisă şi nu au fost constatate pagube materiale sau victime.

' Mall-ul este o clădire cu activitate de persoane şi a fost constituită o comisie formată din specialişti de la ISU Giurgiu şi de la Poliţie pentru a constata dacă unitatea avea autorizaţie privind prevenirea şi stingerea incendiilor', a încheiat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu.

×
Subiecte în articol: incendiu