x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incident sângeros la Brăila! Un elev a ajuns la Urgenţe după ce a fost bătut de cinci adolescenţi de la un alt liceu

Incident sângeros la Brăila! Un elev a ajuns la Urgenţe după ce a fost bătut de cinci adolescenţi de la un alt liceu

23 Ian 2018   •   14:29
Incident sângeros la Brăila! Un elev a ajuns la Urgenţe după ce a fost bătut de cinci adolescenţi de la un alt liceu

Un elev al unui liceu de prestigiu din municipiul Brăila a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean, după ce a fost bătut de cinci adolescenţi de la o altă unitate de învăţământ, în cauză fiind deschis un dosar penal. 

Potrivit informaţiilor furnizate, marţi, de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila, Laura Dan, incidentul s-a petrecut luni, băiatul lovit, în vârstă de 17 ani, care este elev în clasa a XI-a la Colegiul Naţional "Nicolae Bălcescu", fiind scos în curtea unităţii de cei cinci tineri, în vârstă de 18 ani, elevi ai unui alt liceu, care au pătruns în şcoală în una dintre pauze. 

"Cei cinci tineri l-au lovit pe elev în curtea liceului. Din primele cercetări se pare că incidentul a avut loc pe fondul unui conflict mai vechi. Până la acest moment au fost identificaţi doi din cinci bănuiţi, în vârstă de 18 ani, elevi la un alt liceu din municipiu", a declarat Laura Dan. 

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru lovire şi alte violenţe. AGERPRES

×
Subiecte în articol: bataie intre liceeni