x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Inconștiență în Argeș: Focuri de armă pentru prinderea unui șofer beat și fără permis

Inconștiență în Argeș: Focuri de armă pentru prinderea unui șofer beat și fără permis

07 Noi 2021   •   17:26
Inconștiență în Argeș: Focuri de armă pentru prinderea unui șofer beat și fără permis

Poliţiştii argeșeni au tras focuri de armă pentru a prinde un șofer care a refuzat să oprească la semnalele lor. Șoferul era beat și nu avea permis de conducere.

Duminică după-amiază, polițiștii din Curtea de Argeș au încercat să oprească o mașină pe DN 7C, în localitatea Albeștii de Argeș. Șoferul a continuat să conducă, motiv pentru care polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului și au fost tras focuri de avertisment în plan vertical și asupra roților.

Autovehiculul a fost oprit în Curtea de Argeș după ce o roată s-a dezumflat, fără a rezulta rănirea unor persoane sau alte pagube materiale, precizează IPJ Argeș.

„Bărbatul aflat la volanul autoturismului a fost imobilizat de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, din primele verificări stabilindu-se că cel în cauză, bărbat de 41 de ani, din Câmpulung, nu deține permis de conducere. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare a alcoolemiei mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, arată sursa citată.

În mașină mai erau, în afară de șofer, alți doi bărbați, precum și o femeie și un copil, toți fiind conduși la sediul poliției pentru cercetări.

Se va întocmi dosar penal pentru conducere fără drept și sub influența alcoolului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: sofer beat