x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Inconștiență la Corabia. 170 de persoane, prinse în club, la o petrecere ilegală!

Inconștiență la Corabia. 170 de persoane, prinse în club, la o petrecere ilegală!

11 Oct 2020   •   11:55
Inconștiență la Corabia. 170 de persoane, prinse în club, la o petrecere ilegală!
Sursa foto: Hepta

170 de persoane au fost descoperite într-un club din orașul Corabia. Localul trebuia să fie închis ca urmare a măsurilor anti-Covid luate de autoritățile județene, iar cei din interior nu respectau normele de distanțare fizică și de protecție individuală.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Olt, duminică, în jurul orei 01.00, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, cu sprijinul lucrătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale, Poliției de Frontieră, Grupării Mobile de Jandarmi Craiova, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, cu suportul Direcției de Sănătate Publică și al Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Olt au efectuat verificări într-un club din orașul Corabia.

În momentul verificărilor, în interiorul clubului se aflau aproximativ 170 de persoane, fiind încălcate normele de distanțare fizică și cele de protecție individuală.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia au sancționat contravențional administratorul clubului cu amendă în valoare de 10.000 de lei, întrucât nu au fost respectate măsurile referitoare la suspendarea activității.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt au aplicat șapte sancțiuni contravenționale. Totodată, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt au dat o amendă în valoarea de 10.000 de lei pentru încălcarea prevederilor privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale. De asemenea, inspectorii Direcției de Sănătate Publică au aplicat o sancțiune în valoare de 10.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor în situații epidemiologice deosebite.

Alte cinci sancțiuni au fost aplicate pentru încălcarea legislației privind circulația pe drumurile publice și a celei privind ordinea și linistea publică.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: petrecere ilegala