x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incredibil! Doi gardieni de la Penitenciarul Gherla ar fi implicaţi în trafic de droguri

Incredibil! Doi gardieni de la Penitenciarul Gherla ar fi implicaţi în trafic de droguri

19 Ian 2018   •   12:27
Incredibil! Doi gardieni de la Penitenciarul Gherla ar fi implicaţi în trafic de droguri

Doi gardieni, angajaţi ai închisorii ar fi implicaţi în trafic de droguri. Procurorii DIICOT au efectuat percheziții în incinta penitenciarului, în cadrul unei anchete privind traficul de stupefiante.Mădăraș Andrei ar fi pe lista de suspecţi a procurorilor, acesta fiind bărbatul care a încercat să introducă în penitenciar stupefiantele, ascunse în căptușeala de la haine.

„Politia municipiului Gherla a fost sesizată de către reprezentanți ai penitenciarului cu privire la introducerea în mod ilicit și găsirea in incinta unității a unor substanțe, posibil cu efecte psihoactive. Substanțele găsite și documentele întocmite au fost înaintate organelor competente, spre cercetare și soluționare”, se arată în poziția oficială a IPJ Cluj, conform ziardecluj.ro.

Polițiști au efectuat percheziții în celulele mai multor deținuți, unde au găsit plicuri cu substanțe psihoactive și mai multe pastile de culoare albă.

Dosarul a fost înaintat procurorilor de la DIICOT Cluj, unde procurorul șef Florin Mornăilă va supraveghea cercetările în derulare.

Se ia în calcul și colaborarea cu BCCO Cluj, dat fiind că aceștia dețin informații despre deținuți duși la instanță în timp ce erau drogați și despre implicarea activă a doi gardieni din Penitenciarul Gherla în traficul de droguri și substanțe psihoactive, mai spune sursa citată.Observator.tv

×
Subiecte în articol: gardieni traficanti de droguri