x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale INCREDIBIL. Învățătoare ridicată de mascați după ce a fost prinsă cu mașina plină cu țigări de contrabandă

INCREDIBIL. Învățătoare ridicată de mascați după ce a fost prinsă cu mașina plină cu țigări de contrabandă

04 Mai 2016   •   12:32
INCREDIBIL. Învățătoare ridicată de mascați după ce a fost prinsă cu mașina plină cu țigări de contrabandă

O învățătoare a fost ridicată de mascați și este cercetată sub control judiciar după ce a fost prinsă cu mașina plină cu țigări de contrabandă.

În plus, Alina Idriceanu, o învățătoare din județul Vaslui, este acuzată că a bătut mai mulți consăteni și și-a atacat o vecină cu cuțitul. Cu toate astea, femeia merge în fiecare zi la școală și predă elevilor.

Alina Mădălina Idriceanu a fost prinsă cu mașina plină cu țigări în Vama Albița, iar interceptările au arătat că ea era coordonatorul unui grup de șapte traficanți.  Deși polițiștii i-au reținut si, apoi, arestat pentru 30 de zile, judecătorii au considerat că atât Alina, cât și ceilalți șapte bărbați pot fi lăsați liberi, sub control judiciar, cu condiția ca aceștia să nu ia legătura unii cu alții, pe durata anchetei.

"Nu e proastă deloc și e chiar frumoasă, dar e o pacoste! Sare la bătaie, scoate cuțitul, face contrabandă și are multe procese", au declarat sătenii, pentru vremeanoua.ro.

×
Subiecte în articol: Alina Idriceanu contrabanda cu tigari