x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incredibil! Un bărbat din Vrancea a fost prins la un târg în timp ce făcea cumpărături cu bani traşi la xerox

Incredibil! Un bărbat din Vrancea a fost prins la un târg în timp ce făcea cumpărături cu bani traşi la xerox

12 Mar 2018   •   15:19
Incredibil! Un bărbat din Vrancea a fost prins la un târg în timp ce făcea cumpărături cu bani traşi la xerox

Scene halucinante la târgul din localitatea Dumbrăveni, judeţul Vrancea, acolo unde un bărbat a încercat să îi păcălească pe comercianţi cu bani traşi la xerox.

Totul s-a întâmplat în weekend, atunci când bărbatul s-a dus la târg pentru a cumpăra mai multe lucruri, dar şi pentru a-i înşela pe comercianţi.

El a fost prins atunci când unul dintre vânzători a realizat că banii pe care bărbatul îi avea erau falşi şi i-a chemat pe jandarmi.

"O patrulă din Cadrul Jandarmeriei Vrancea, in timp ce desfăşura activităţi specifice pe raza com. Dumbrăveni, a fost sesizată de către o persoana cu privire la faptul că, un bărbat de aproximativ 50 de ani încearcă să cumpere produse alimentare din târgul Dumbrăveni cu bancnote de 200 lei ce par a fi contrafăcute.

În momentul interceptării persoana a aruncat pe jos 9 bancnote de 200 lei. Fiind întrebat de provenienţa celor 9 bancnote de 200 lei acesta a declarat faptul că 'în urmă cu o lună a făcut mai multe copii xerox după o bancnotă de 200 lei venindu-i ideea de a veni la piaţă la Dumbrăveni pentru a face cumpărături cu acestea'. Bunurile descoperite asupra persoanei au fost ridicate pentru continuarea verificărilor şi întocmirea actelor de sesizare", au precizat reprezentanţii Jandarmeriei Vrancea într-un comunicat de presă.

Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru fals şi uz de fals.http://www.observator.tv

×
Subiecte în articol: bărbat bani falsi vrancea