x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Investiţie de aproximativ 1,3 milioane de euro pentru reabilitarea falezei din Neptun

Investiţie de aproximativ 1,3 milioane de euro pentru reabilitarea falezei din Neptun

22 Iul 2014   •   11:17
Investiţie de aproximativ 1,3 milioane de euro pentru reabilitarea falezei din Neptun
Sursa foto: Investiţie de aproximativ 1,3 milioane de euro pentru reabilitarea falezei din Neptun

Consilierii locali din Mangalia au votat, luni, în cadrul unei şedinţe ordinare, proiectul tehnic şi indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea falezei Jupiter-Neptun.

Proiectul, în valoare de aproximativ 1,3 mil. de euro, vizează lucrări de reabilitare şi modernizare a falezei, inclusiv reamenajarea zonei "La Steaguri", din Neptun. Proiectul de modernizare a falezei Jupiter-Neptun are în vedere reamenajarea zonei cuprinse între limita plajei şi lacurile din Neptun şi Jupiter.

În aceeaşi şedinţă, consilierii locali au respins mai multe proiecte de interes public. Unul dintre acestea se referă la rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al CL Mangalia pentru anul în curs, proiect care cuprindea finanţarea pentru reabilitarea instituţiilor de învăţământ din oraş şi racordarea acestora la reţeaua de gaze naturale. Totodată, membrii CL Mangalia au votat negativ şi pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai investiţiei privind execuţia lucrărilor de branşare a blocurilor cu sobe din municipiul Mangalia.

"Cetăţenii care doreau branşarea la gaz a apartamentelor vor trebui să mai aştepte o decizie a unui partid sau altul care influenţează de cele mai multe ori votul aleşilor locali. Este regretabil cum votul politic afectează proiectele în interesul cetăţenilor", a precizat edilul Radu Cristian.

×