x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE. Poliţia l-a determinat să se predea pe cel care ameninţa să arunce în aer blocul dintr-o comună din Constanța

UPDATE. Poliţia l-a determinat să se predea pe cel care ameninţa să arunce în aer blocul dintr-o comună din Constanța

24 Noi 2019   •   15:31
UPDATE. Poliţia l-a determinat să se predea pe cel care ameninţa să arunce în aer blocul dintr-o comună din Constanța
Sursa foto: Foto: observator.tv

UPDATE Negociatorul Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ a a pus capăt, duminică după-amiază, crizei provocate în localitatea Crucea de către un bărbat de 78 de ani care a eliberat aragazul dintr-o butelie, în apartamentul său, ameninţând să provoace o deflagraţie în bloc, informează Inspectoratul Poliţiei Judeţene (IPJ).

"În urma activităţilor desfăşurate de negociatorul din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Constanţa, după aproximativ 40 de minute, bărbatul care a ameninţat să provoace o explozie în blocul în care locuia, din comuna Crucea, judeţul Constanţa, a fost convins să renunţe la gestul său şi ulterior a fost condus la sediul Postului de Poliţie Crucea, în vederea continuării cercetărilor", informează IPJ Constanţa.

-----------------------------

Aproximativ 30 de persoane au fost evacuate de către poliţişti duminică după-amiază dintr-un bloc din Comuna Crucea, din judeţul Constanta, după ce un bărbat de 78 de ani a eliberat gazul butan dintr-o butelie, în apartamentul său, ameninţând cu provocarea unei deflagraţii în imobil, informează IPJ Constanţa.

Conform sursei citate, lucrătorii Secţiei 7 Poliţie Rurală Crucea şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale (SAS) Constanţa, împreună cu un negociator, au intervenit duminică după-amiază în comuna Crucea pentru evacuarea locatarilor dintr-un bloc unde un bărbat ameninţa cu provocarea unei explozii, după ce a eliberat gazul butan dintr-o butelie.

"Aproximativ 30 de persoane, printre care şi o bătrână imobilizată la pat, au fost evacuate duminică după-amiază dintr-un bloc de apartamente după ce s-a aflat că un bărbat de 78 de ani a eliberat gaz în apartamentul său, dintr-o butelie, ameninţând cu producerea unei explozii în imobil" - se arată în comunicatul IPJ Constanţa.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 7 Rurală Crucea, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale (SAS) Constanţa şi un negociator precum şi o maşină de stingere a incendiilor.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: constanta evacuare amenintare explozie